Røyken MC-Ravn er en Nattravngruppe som kjører motorsykkel.

Vår oppgave er primært å være der for ungdommen. Da vi ferdes på to hjul er vi mer mobile enn andre natteravner til fots og kan flytte oss til andre steder raskere og lengere unna en vanlig. Utover dette er vi bare en gjeng som ønsker å kunne være tilstede om noen skulle trenge hjelp eller bare noen å snakke med.

Det er viktig for oss å presisere at vår oppgave på INGEN MÅTE er å være politi eller andre myndigheter, og vi blander oss ikke inn i hva ungdommen driver med, så lenge de ikke driver med farlige ting eller opptrer på en måte som ikke ønskelig. Vi er tilstede som voksne edru mennesker som man kan søke råd eller veiledning hos, om ønskelig.

Hvertr år ønsker vi å gi noe tilbake til ungdommen i kommunen, og i 2014 kjøpte vi ett Airhockey spill til Fredagsklubben på Spikkestad Barneskole.

For 2015 har vi ikke fått inn noen ønsker ennå, men håper dette kommer innen utgangen av oktober. Vi bruker de midlene vi får som grasrotandelmottaker, og vi bruker hele beløpet.

Ønsker du å bidra kan du oppgi vårt organisasjonsnummer til din spill/tippekommisjonær. 993 145 025. Da vil vi motta 5% av det du spiller for. Disse pengene går tilbake til ungdommen i form av ønsker de har og melder inn til oss.